loading...
مرکز آموزش مجازی رایتک
رایتک بازدید : 81 چهارشنبه 01 شهریور 1396 نظرات (0)

آشنایی با حافظه ها در میکروکنترلر AVR

تعریف ROM

مخفف عبارت Read Only Memory به معنای حافظه فقط خواندنی می باشد. این حافظه دائمی بوده یعنی با قطع برق اطلاعات درون آن از بین نمی رود. برنامه راه اندازی سیستم و سیستم عامل )برنامه کاربر( در این حافظه قرار می گیرد. در بسیاری از کامپیوتر های امروزی بخشی از سیستم عامل روی ROM و بیشتر آن روی هارد دیسک قرار دارد

 

برای شرکت دردوره آموزشی میکروکنترلر AVR  کلیک کنید.

انواع حافظه های ROM

ROM در این نوع حافظه که توسط کارخانه و فقط برای یکبار پروگرام می شود ، شامل شبکه ای از سطر ها و ستون های ماتریسی است که در نقاطی به نام بیت به هم می رسند. در صورتیکه خطوط مربوطه بخواهد یکباشد برای اتصال از دیود استفاده می شود و اگر بخواهد مقدار صفر باشد خطوط به یکدیگر متصل نخواهند شد. دیود ، صرفا امکان حرکت جریان را در یک جهت ایجاد می کند ، بنابراین در صورتی که دیود در نقطه مورد نظر ارائه گردد ، جریان هدایت شده و سلول یک خوانده می شود و در صورتیکه مقدار سلول صفر باشد یعنی در محل برخورد سطر و ستون دیودی وجود ندارد

برای شرکت دردوره آموزشی میکروکنترلر AVR  کلیک کنید.

رایتک بازدید : 188 چهارشنبه 01 شهریور 1396 نظرات (0)

منشی یا مسئول دفتر خوب کیست؟

منشی حرفه ای کسی است که از استعدادها و خلاقیتش در جهت انجام دادن بهتر وظایفش بره می برد. او اهداف را شناسایی میکند، برنامه ریزی و سازماندهی می کند، تصمیم می گیرد و اجرا می کند. اگر در انجام کارها دچار اشتباه یا خطا شد با افتخار آن را میپذیرد و آن را اصلاح میکند.

برخلاف تصور عموم، وظیفه منشی فقط پاسخگویی به تلفن ها و ترتیب دادن ملاقات ها نیست. او به عنوان نماینده مدیریت اولین برخورد را با مراجعه کنندگان خواهد داشت. بنابراین، باید تلاش کند تا با هر کس مطابق موقعیت اجتماعی و شخصیتش رفتاری مناسب داشته باشد وبتواند نمایی از سازمان خود را در ذهن دیگران به تصویر بکشد.

جهت شرکت در دوره آموزشی مسئولین دفاترکلیک کنید

رایتک بازدید : 234 چهارشنبه 01 شهریور 1396 نظرات (0)

رسم نمودار در اکسل

یکی از بهترین شیوه های بیان گزارش ها استفاده از نمودار ها می باشد.و یکی از بهترین ابزار ها برای این کار نرم افزار اکسل می باشد..یکی از قابلیت های جالب و کاربردی در اکسل قابلیت رسم نمودار داده های موجود در یک کاربرگ می باشد که برای تهیه گزارش های نموداری و آماری مورد استفاده است. رسم نمودار در اکسل انواع گوناگونی دارند، اکسل طیف وسیعی از نمودارها را برای نمایش داده ها در اختیار کاربران قرار داده تا بنا به نیاز خود و ماهیت داده هایشان بتوانند از آنها استفاده نمایند.

جهت شرکت در دوره مهارت های هفتگانه icdl کلیک کنید

نخستین مرحله‌ از رسم نمودار، وارد کردن داده‌ها در یک کاربرگ (worksheet) از برنامه‌ی اکسل می‌باشد. نام متغیرها یا گروه داده‌ها را نیز بالای ستون مربوط به آن بنویسید. معمولا متغیر یا گروه داده را در ستون اول و فراوانی یا مقدار هر گروه یا متغیر را در ستون بعد روبروی آن وارد می‌کنند. برنامه‌ی اکسل متغیر یا گروه داده را به صورت خودکار، روی محور افقی و فراوانی یا مقادیر را روی محور عمودی نشان می‌دهد. برای رسم نمودار در اکسل داده‌ها را وارد کنید ، فرض کنید جدولی مانند جدول زیر داریم :

رسم نمودار در اکسل

ساده ترین روش این است که محدوده را انتخاب کرده:

رسم نمودار در اکسل

رایتک بازدید : 68 دوشنبه 30 مرداد 1396 نظرات (0)

تصمیم گیری

تصمیم‌ گیری بخش مهمی از زندگی شخصی و شغلی هر یک از ما را تشکیل می‌دهد. افراد تصمیم گیرنده کسانی هستند که مسئولیت قضاوت یا انتخاب بین دو یا چند راه‌حل مختلف را بر عهده دارند و این قضاوت در برخی موارد بسیار مهم و حیاتی است. از این رو کسب مهارت‌های نحوه‌ی اخذ اطلاعات لازم به منظور تصمیم‌گیری، همراه کردن دیگران و نحوه‌ی اجرای درست تصمیمات از موضوعات مهمی است که توجه به آن افزایش یافته است.

حل مسئله

برای شرکت در دوره ی کارگاه تکنیک های تصمیم گیری و حل مسئله گروهی کلیک کنید.

رایتک بازدید : 81 دوشنبه 30 مرداد 1396 نظرات (0)

سیستم اطلاعات مدیریت پروژه ( PMIS )

PMIS مخفف Project Management Information System و به معنی سیستم اطلاعات مدیریت پروژه می باشد و یک سیستم یکپارچه است که هدف آن تسهیل جریان های اطلاعاتی و ارتباطی بین ارکان و اجزاء پروژه بوده و برای سرعت بخشیدن در امور تصمیم گیری مدیران، دسترسی به اطلاعات دقیق، صحیح و بروز پروژه ها به کار برده می شود.

هنگامی که ارتباط روزمره خوبی بین مدیران پروژه و مدیران واحدهای عملیاتی برقرار شده باشد و پرسنل واحدهای عملیاتی قابلیت ارائه گزارش به مدیران خود و مدیران پروژه را داشته باشند. همچنین اگر سیستم مدیریت پروژه به نحوی تقسیم وظایف و اختیارات را بین مدیر پروژه و مدیران واحدهای عملیاتی تعیین کرده باشد، سیستم مدیریت پروژه موفق می گردد.

PMIS

برای شرکت در دوره ی آموزشی سیستم اطلاعات مدیریت پروژه ( PMIS )کلیک کنید.

رایتک بازدید : 58 شنبه 28 مرداد 1396 نظرات (0)

مفهوم تیم سازی و کارتیمی

یک تیم به تعدادی از افراد گفته می‌شود که مهارت های آنام مکمل یکدیگر بوده و مقاصد، اهداف و رویکردی مشترک‌ دارند. تیم سازی و کارتیمی یکی از اقداماتی می باشد که امروزه در سازمان های موفق مورد استفاده قرار می گیرد چراکه تشکیل تیم و مشارکت کارکنان موجب بهبود عملیات و فرآیند تصمیم گیری می شود.

تیم سازی و کارتیمی

برای شرکت دردوره ی آموزشی دوره تیم سازی و کارتیمی کلیک کنید.

رایتک بازدید : 150 شنبه 28 مرداد 1396 نظرات (0)

مدیریت قراردادهای EPC

پروژه مهندسی، تدارکات و ساخت (به انگلیسی: Engineering, procurement and construction) بصورت مخفف EPC نوعی پروژه است، که به سادگی می‌توان آن را به مهندسی، تأمین کالا و ساخت و اجرا تعبیر کرد. در چنین پروژه‌هایی تمام فعالیت‌های لازم برای اجرای پروژه از مرحله طراحی و مهندسی تا تدارکات کالا و ساخت نهایی بر عهده یک پیمانکار گذاشته می‌شود. پیمانکاران عمومی و پروژه‌های EPC، در همه صنایع و در اندازه‌های متفاوت وجود دارند.

در روش EPC عملیات مهندسی، تدارکات و اجرا در قالب یک قرارداد انجام می شود به طوری که همزمان که خدمات مهندسی در جریان تکمیل قرار می گیرد ، خدمات تحویل کالا و تجهیزات به کارگاه نیز انجام و اجرای عملیات ساختمانی و نصب به موازات آن ها سرعت می گیرد. از آنجا که در روش EPC، نظارت که یکی از عوامل افزایش هزینه و زمان است، کاهش می یابد لازم است سیستم های تضمین کیفیت در مهندسی پایه، مهندسی تفصیلی، ساخت و نصب به طور کامل در شرکت ها پیاده شود.

مدیریت قراردادهای EPC

برای شرکت در دوره آموزشیمدیریت قراردادهای EPC کلیک کنید.

رایتک بازدید : 167 پنجشنبه 26 مرداد 1396 نظرات (0)

آشنایی با نرم افزار مینی تب

مینی تب (به انگلیسی: Minitab)یک نرم‌افزار کنترل کیفیت آماری و مناسب برای پروژه‌های شش سیگما و بهبود کیفیت می‌باشد. این نرم‌افزار به عنوان یکی از نرم‌افزارهای تخصصی آمار برای کنترل کیفیت، کار بر روی اعداد و تجزیه و تحلیل داده‌های خام شناخته شده است و در بسیاری از واحدهای صنعتی بزرگ و کوچک مورد استفاده قرار می‌گیرد و به وسیله آن می‌توان با تجزیه و تحلیل داده‌های آماری به طراحی آزمایش پرداخت. همچنین انجام برخی عملیات‌ها مانند تولید اعداد تصادفی که از توزیع‌های آماری خاصی مانند توزیع نرمال، کی دو، گاما، اف، برنولی، پواسن، بتا، وایبل و … پیروی می‌کنند، پرداخت.

مینی تب

برای شرکت در دوره ی آموزشی تحلیل آماری با مینی تب کلیک کنید.

انجام تحلیل سری های زمانی به کمک نرم افزار مینی تب

با توجه به ویژگی های این نرم افزار در بسیاری موارد از آن برای تحلیل سری های زمانی و پیاده سازی مدلهای ARMA   و ARIMA  استفاده می گردد.

انجام تحلیل کنترل کیفیت آماری (spc )به کمک نرم افزار مینی تب:

قابلیت های نرم افزار مینی تب و منوهای مفصلی که در زمینه کنترل کیفیت آماری دارد، باعث شده است که این نرم افزار در زمینه کنترل کیفیت بسیار مورد بهره برداری قرار گیرد.

برای شرکت در دوره ی آموزشی تحلیل آماری با مینی تب کلیک کنید.

رایتک بازدید : 88 پنجشنبه 26 مرداد 1396 نظرات (0)

داده کاوی ( Data Mining )

داده‌ کاوی (به انگلیسی Data Mining ) به مفهوم استخراج اطلاعات نهان و یا الگوها و روابط مشخص در حجم زیادی از داده‌ها در یک یا چند بانک اطلاعاتی بزرگ است.

بسیاری از شرکت‌ها و موسسات دارای حجم انبوهی از اطلاعات هستند. تکنیک‌های داده‌ کاوی به طور تاریخی به گونه‌ای گسترش یافته‌اند که به سادگی می‌توان آنها را بر ابزارهای نرم‌افزاری و … امروزی تطبیق داده و از اطلاعات جمع‌آوری شده بهترین بهره را برد.

Data Mining

جهت شرکت دردوره ی مدیریت ارتباط با مشتری با رویکرد Data Miningکلیک کنید.

در صورتی که سیستم‌های داده‌ کاوی بر روی سکوهای Client/Server قوی نصب شده باشد و دسترسی به بانک‌های اطلاعاتی بزرگ فراهم باشد، می‌توان به سوالاتی از قبیل :کدامیک از مشتریان ممکن است خریدار کدامیک از محصولات آینده شرکت باشند، چرا، در کدام مقطع زمانی و بسیاری از موارد مشابه پاسخ داد.

یکی از ویژگیهای کلیدی در بسیاری از ابتکارات مربوط به تامین امنیت ملی، داده کاوی است. داده کاوی که به عنوان ابزاری برای کشف جرایم، ارزیابی میزان ریسک و فروش محصولات به کار می‌رود، در بر گیرنده ابزارهای تجزیه و تحلیل اطلاعات به منظور کشف الگوهای معتبر و ناشناخته در بین انبوهی از داده هاست. داده کاوی غالباً در زمینه تامین امنیت ملی به منزله ابزاری برای شناسایی فعالیت‌های افراد خرابکار شامل جابه جایی پول و ارتباطات بین آنها و همچنین شناسایی و ردگیری خود آنها با بررسی سوابق مربوط به مهاجرت و مسافرت هاست

جهت شرکت دردوره ی مدیریت ارتباط با مشتری با رویکرد Data Miningکلیک کنید.

رایتک بازدید : 67 سه شنبه 24 مرداد 1396 نظرات (0)

سیستم مدیریت یکپارچه IMS

امروزه با رشد روز افزون صنعت و تکنولوژی، اکثر سازمانها به نقش سیستم های مختلف مدیریت در هدایت و یکپارچگی فعالیت ها در فرآیند کاری پی برده اند.سیستم های مدیریت یکپارچه میتوانند ازجنبه ها و دیدگاه های مختلفی به بررسی فعالیت ها، محصولات و خدمات سازمان بپردازند و یک یا چند بعد سازمان را مورد توجه قرار داده و رضایت گروه و یا گروههای خاصی را مد نظر قرار دهند. این گروه ها می توانند شامل مشتریان، کارکنان، صاحبان وسهامداران،عرضه کنندگان، پیمانکاران، جامعه، گروه های مستقل (نظیر گروههای حمایت از محیط زیست(،دولت و غیره باشند. اگر سازمان رضایت همه گروه ها را درنظر بگیرد، باید به فعالیت های خود از جنبه های مختلف نگاه کند و این خود مستلزم استقرار سیستم های مدیریت مختلف درسازمان می باشد.اما استقرار سیستم های مدیریت مختلف با نیازمندیهایی که خاص هریک از آنها می باشد، نه تنهاباعث پیچیدگی و سردرگمی سازمان خواهد شد، بلکه مشکلاتی از قبیل به هدررفتن منابع، حجم عظیم مستندات، دوباره کاری ها، کاهش کارآیی و عملکرد سازمان، تضاد بین سیاست ها ورا در پی خواهد داشت. اثربخشی و کارایی سازمان ها از یک سو و کاهش ضایعات و آسیب های جسمی و روانی انسانها از سوی دیگر و همچن به منظور افزایش بهره وری، این حفظ محیط زیست، امروزه سازمانها از ادغام سیستم های مختلف مدیریتی در یک سیستم مدیریت واحد به نام سیستم مدیریت یکپارچه( Integrated Management System) بهره می گیرند.

سیستم مدیریت یکپارچه IMS

جهت شرکت دردوره ی آموزشی دوره سیستم مدیریت یکپارچه (IMS)کلیک کنید.

تعداد صفحات : 18

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 171
  • کل نظرات : 1
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 39
  • آی پی دیروز : 50
  • بازدید امروز : 128
  • باردید دیروز : 620
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 831
  • بازدید ماه : 1,038
  • بازدید سال : 2,924
  • بازدید کلی : 34,801